MEHANIZACIJA

Za vas skrbimo, da dobite točno tisto kar potrebujete za kvalitetno, hitro in učinkovito opravljanje vašega dela, zato v naši ponudbi zajemamo tako novo kot tudi rabljeno mehanizacijo, saj se zavedamo, da vam z široko paleto mehanizacije in našim strokovnim poznavanjem lahko ponudimo točno tisto kar kar iščete oz. potrebujete.

Nova mehanizacija

Pri Korotanu se prizadevamo ponuditi le najboljše, in vam z našimi izkušnjami in znanji iz kmetijstva odlično svetovati pri nakupu nove mehanizacije in njihove dodatne opreme.

V podjetju prodajalci konstantno sledimo tehnološkim trendom na področju kmetijske mehanizacije in za vas selektivno izbiramo le najboljše in tisto kar potrebujete.

Smo zastopniki vrhunskih domačih in tujih proizvajalcev kmetijske mehanizacije.

Pomagamo vam pri izbiri najoptimalnejše opcije za vas, ter tudi pomagamo najti najustreznejšo obliko financiranja. Možnost plačila na obroke in tudi odkup vašega rabljenega stroja.

Potrebujete pomoč pri nakupu?

Lahko nas pokličete ali pa nas kontaktirajte preko elektronske pošte in z veseljem vam bomo svetovali pri vaši odločitvi.

Ste že izbrali mehanizacijo ?

Ste se že odločili katero mehanizacijo ali dodatno opremo bi kupili, pa niste prepričani o ustreznosti cene in njeni kvaliteti? Brez skrbi, mi vam z veseljem svetujemo in pripravimo najboljšo ponudbo glede na vaš izbor in vaše potrebe.

Rabljena mehanizacija

Pri Korotanu se prizadevamo vam ponuditi le najboljše in vam z našimi izkušnjami in znanji iz kmetijstva odlično svetovati tudi pri nakupu rabljene mehanizacija in ostale dodatne opreme.

Glede na vaše želje, potrebe in finančne zmožnosti poiščemo in pripravimo najbolj ugodno in kvalitetno rabljeno mehanizacijo z garancijo in preskrbljenim servisom pri nas.

Pri nakupu nove mehanizacije ponujamo tudi opcijo, da odkupimo oziroma vzamemo v račun vaš rabljen stroj.

Potrebujete pomoč pri nakupu?

Lahko nas pokličete ali pa nas kontaktirajte preko elektronske pošte in z veseljem vam bomo svetovali pri vaši odločitvi.